Väpnarstigen 27 / Brevik / Tyresö

EN FASTIGHET UTÖVER DET VANLIGA SOM MÅSTE UPPLEVAS!

Slutpris
5 995 000 kr
Boarea/biarea
120/9 kvm
Driftkostnad
43 723 kr/år
Tomtarea
2 774 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Väpnarstigen såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Väpnarstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett helt fantastiskt hus är nu till salu ute på natursköna Tyresö Brevik. Det tidigare fritidshuset byggdes ut och renoverades smakfullt under 2011 till permanentboende. Belägen med ett högt, fritt och stilla läge som måste upplevas på plats. Byggnad i två plan med stora terrasser som bjuder in till sociala sammankomster med en magnifik utsikt över trädtopparna. Stora fönsterpartier som sprider ett härligt ljus och genomgående ljusa och smakfulla materialval. På solterrassen finns även ett bastuhus och på tomten står en gäststuga för besökanden. Här bor ni på natursköna Brevik med skogen som granne och med närhet till havet och strandbad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.