Videvägen 76

Videvägen 76

Slutpris

1 600 000 kr


Tyresö strand— Tyresö

Videvägen 76


Slutpris
1 600 000 kr

Tyresö strand— Tyresö

Välplanerad etta i Tyresö strand!

Varmt välkommen till denna inbjudande etta belägen på våning 3 med en ljus och delvis öppen planlösning. Lägenheten erbjuder ett fullutrustat kök med matplats och maskinpark från Siemens, stort badrum och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng.

Videvägen bor du i ett mycket attraktivt bostadsområde med både villor och flerbostadshus. Härifrån har man närhet till den vackra naturen med havet runt hörnet. Erstaviken som är en del av Stockholms skärgård erbjuder badstränder och lekplats. Vid Strandtorget finns ett brett utbud med matbutik, café, butiker, frisörer och mycket mer. Utanför huset finns busshållplats som tar dig till Gullmarsplan och Stockholm C på ca 25min.

Varmt välkommen!


Boarea
33.8 kvm
Avgift
2 515 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.