Travgatan 82 / Smedby / Upplands Väsby

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 290 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Travgatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Upplands Väsby samt även på Travgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smedby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina lägenhet med radhuskänsla! Lägenheten har egen ingång och en mysig uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är välplanerad och har ljusa, fina rum. Badrummet är helkaklat och har fönster. Här finns tvättmaskin samt plats för torktumlare. Till lägenheten hör två förråd, ett vid entrén och ett på baksidan. Här bor du naturnära med både förskolor och förskolor i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.