Tant Gredelins väg 9

Tant Gredelins väg 9

Slutpris

2 500 000 kr


Uttran— Botkyrka

Tant Gredelins väg 9


Slutpris
2 500 000 kr

Uttran— Botkyrka

Bygg ditt drömhus!

Här får man bygga ett friliggande bostadshus med 190 kvm byggyta i två plan 95 kvm per plan. Utöver huvudbyggnaden får komplementbyggnad upplåtas som tex, garage eller förråd om högst 30kvm samt attefallshus om 25 kvm och friggebod om 15kvm. Högsta höjd till taknock 11 meter för huvudbyggnaden och 3,5 meter för komplementbyggnad. Huvudbyggnaden ska placeras minst 4 meter ifrån gatan samt 3,5 meter ifrån tomtgräns mot grannfastighet. Komplement byggnaden ska placeras 4 meter ifrån gatan och 1 meter ifrån tomtgränsen mot grannfastigheten.

Ett gestaltnings program togs fram i samband med detaljplanen och fungerar som en fördjupning av detaljplanen och är ett stöddokument vid utformningen av byggnader, landskap, vägar och parkering. Området har, med sitt höga läge och sin vackra natur, en mycket stor potential att kunna utvecklas till ett högkvalitativt bostadsområde. Det karaktäristiska skogslandskapet kommer att bevaras i största möjliga utsträckning, och flertalet tomter kommer att gränsa till orörd naturmark. Visionen är att området ska präglas av närheten till skogsmarken och naturen. De nya byggnaderna kommer att införlivas i terrängen med stor omsorg. Kulörer och material väljs så att de står i samklang med sin omgivning. Skogsmarken får gärna gå in i tomtmarken och en häck bör planteras mellan gatan och bostadsfastigheterna.

Vatten/Avlopp och Dagvatten
Anläggningsavgiften för vatten och avlopp ingår inte i köpeskilling, avgiften tas ut i samband med inkoppling enligt gällande VA-taxa. Kostnaden för vatten, avlopp samt dagvatten uppgår till ca 150 000 kr. Anslutningspunkt för vatten, avlopp och dagvatten finns vid fastighetsgränsen och redovisas på nybyggnadskartan. Kommunen ansvarar för det allmänna ledningarna fram till tomtgräns, de vill säga anslutningspunkten.
Byggnaderna skall placeras på sådan höjd att god avrinning från fastigheten erhålles. Dagvatten ska i första hand omhändertas lokalt, men fastigheterna har en dagvatten anslutning, som man kan koppla drän- och dagvatten från fastigheten efter fördröjning, Se även kommunens dagvatten strategi.

El
För offert kontaktas Vattenfall Eldistribution AB som levererar el kraften.


Tomtarea
770 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
BOTKYRKA SOMMARSTUGAN 5
Såld
2020-09-22

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna tomt på Tant Gredelins väg såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Uttran samt även på Tant Gredelins väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.