Havsskogen Bodslättsvägen 22

Havsskogen Bodslättsvägen 22

Slutpris

2 500 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Bodslättsvägen 22


Slutpris
2 500 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Ljust, fräscht och nyrenoverat

Välkommen till detta ljusa, fräscha och nyrenoverade fritidshus om 76 kvm på en högt belägen och solig naturtomt om 2069 kvm med stora härliga altandäck.

Huset som genomgående har renoverats de senaste åren har vackra ekparkettgolv från Kährs, stora fönster och ljusa ytskikt i alla rum. Här möts man av en välkomnande hall med avhängning och anslutning till både duschrum med bastu och det fräscha toalettutrymmet med förbränningstoalett. Längre in i huset når vi vardagsrummet, husets hjärta, som gränsar mot alla sovrum, köket och har utgång till det stora härliga altandäcket. Köket som totalrenoverats 2020 har modern köksinredning från IKEA med inbyggd ugn, kyl/frys och diskmaskin och matplats för fyra till fem personer. De tre sovrummen bjuder på stora ytor och rymmer alla en dubbelsäng.

Den lättskötta och högt belägna naturtomten ligger lugnt beläget långt in på en på återvändsgata och har ordnad uppfart för två bilar. Här finns en fräsch gäststuga, även den med parkett och ljusa ytskikt, samt uthus/förråd och ett utedass. I anslutning till huset och gästhuset bjuds ett stort härligt altandäck, delvis under tak för lata sköna dagar.

I området finns en välordnad gemensamhetsanläggning med stor pool, föreningslokal, fotbollsplan och lekplats. Fin anslutning till havet ca 1 km bort med underbart vackra klippor med stigar och promenadvägar längs havet, grillplats, sjösättningsramp, badvikar, släta hällar m.m. Via Roslagsleden når man även enkelt de fina havsbaden vid Skottviken och Fjällboholmar. Från havsskogen är det ca 6 km till sommaridyllen Grisslehamn och 8 km Älmsta där det finns välsorterad ICA supermarket, restauranger, vårdcentral, apotek, butiker m.m.

I Havsskogen får du en härlig fritid med unik närhet till havet och horisonten,

Välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Driftkostnad
16 160 kr/år
Tomtarea
2 069 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Bodslättsvägen såldes av oss 2021-02-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bodslättsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.