Ramviksvägen 19

Ramviksvägen 19

Slutpris

3 325 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Ramviksvägen 19


Slutpris
3 325 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Välvårdat med sjöutsikt

Välkommen till detta välvårdade vinterbonade fritidshus om 58 kvm med sjöutsikt på en fin trädgårdstomt om 1 959 kvm med stora gräsytor och fin anslutning till havet bara 150m bort.

Det faluröda huset som vårdats ömt av de enda ägarna har tre bra sovrum, badrum med Toa-Throne-toalett och sjöglimt, kök i öppen plan med sjöglimt och ett stort vardagsrum med sjöutsikt, braskamin och anslutning till två altaner under tak i västerläge och en i soligt söderläge. På tomten finns även ett gästhus med sjöutsikt och med indragen el om ca 10 kvm och en snickarbod/förråd, också den med el.

Den fina välvårdade tomten har fina gräsytor för lek och spel, en del naturtomt, ett äppelträd (James Grieve), tre vinbärsbuskar samt sjöutsikt. Härifrån når man enkelt vattnet bara 150 m bort via en egen stig, ca 250m bort finns båtbrygga och en flytande bastu som man kan bli delägare i.

Rörvik är ett populärt fritidsområde där man har tillgång till båtplats (ca 250m), badplats, gemensam bastu vid stranden och närhet till SL-buss mot Norrtälje/Stockholm (ca 650m). Från den närmsta badviken når man ut i en vacker skärgård med Barnens Ö, tvärs över fjärden, massor av fina badöar, stränder, fiskeplatser och den fina Väddö kanal. Även Grisslehamn och Åland via Eckerölinjen finns nära. Närmsta affär finner ni i Älmsta ca 10 km, där det även finns flera restauranger, butiker, apotek, vårdcentral m.m. Området har fiber, plogas vintertid och åretruntvatten i samfällighet vilket gör att ni kan nyttja huset året runt.

Välkommen till Rörvik!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
18 358 kr/år
Tomtarea
1 959 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ramviksvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ramviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.