Semmersbyvägen 27

Semmersbyvägen 27

Slutpris

2 030 000 kr


Semmersby, Ortala— Väddö— Norrtälje

Semmersbyvägen 27


Slutpris
2 030 000 kr

Semmersby, Ortala— Väddö— Norrtälje

Charmigt lantställe med närhet till Väddöviken!

Välkommen till Semmersbyvägen 27!

En riktig fin pärla i Roslagen med charm. Detta ställe är helt perfekt för dig som uppskattar natur, bad och lugnet. Stor trädgård och mysigt hus med ogenerat läge och närheten till Väddöviken. Tomten är mycket välkomnande med dofter av lavendel och andra blommor samt pallkragar att odla i. Det charmiga lantstället är väl omhändertaget. Huset har ett mysigt inglasat uterum med altandörr till köket. Vidare i huset finns två sovrum, duschrum med wc, och storstuga. Huset är ca 51 kvm stort enligt säljarens mått!
På tomten finns en bastu, gästrum och ett förråd. Vatten från egen borrad brunn samt wc till sluten tank med tillstånd. Bredband via fiber indraget. Har du byggplaner är det bra att veta att fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

Med en promenad eller cykeltur bort finns servitut för bad i Väddöviken. Härifrån kan ni ta båten till de charmiga hamnkrogarna i Grisslehamn eller uppleva den fina kanalen som tar er ut till Björköfjärden.

Ca 5 km till Älmsta med stor Ica Supermarket, apotek, Systembolagsutlämning, restauranger mm. Åker ni 10 minuter norr över så nås sommaridyllen Grisslehamn. Busshållplats ca 200 m från huset.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
47/4 kvm
Driftkostnad
20 850 kr/år
Tomtarea
2 966 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Semmersbyvägen såldes av oss 2023-07-25. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Semmersbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.