Huldrans väg 6

Huldrans väg 6

Slutpris

1 500 000 kr


Väddö /Norra Råda— Väddö— Norrtälje

Huldrans väg 6


Slutpris
1 500 000 kr

Norrtälje - Väddö - Väddö /Norra Råda

Mysigt vinterbonat fritidshus med cykelavstånd till två badplatser

Väddö med dess omgivningar är känt för sin vackra natur och sina pittoreska fritidshus. Huldrans väg 6 är inget undantag. Detta fritidshus har allt du behöver för att koppla av och njuta av en enkel livsstil. Mysig gårdsbild med flera hus i fint skick som skapar en ombonad känsla.

Huvudhuset består av två rum och kök och med ett stort badrum med bastu och vattentoalett. En altan under tak ger möjlighet till trevliga utomhusmiddagar och avkoppling. Köket är fullt utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frysskåp och diskmaskin. För gäster eller extra förvaringsmöjligheter finns en gäststuga samt flera förråd till hands.

Men det är inte bara själva huset som är lockande. Med fruktträd och en egen odling har du alltid tillgång till färska råvaror. Du kan plocka äpplen till frukost eller skapa en sallad med egenodlade grönsaker. Det är en underbar känsla att bo så här självförsörjande.

Vackra lantliga omgivningar som består av skogar med bra vägar för cykel och långa promenader, ängar och vackra Rådasjön med möjlighet till bad. SL-busslinje från Norrtälje tar dig ut och stannar med gångavstånd (ca 2 km) från huset. För den som tycker om att åka båt finns möjlighet att hyra båtplats vid Ramvikens båtklubb (saltsjö) ca 4 km bort. Härifrån når man snabbt den fina skärgården med bra klipp bad. I charmiga byn Älmsta 10 km bort finns Ica-butik, restauranger, service samt busstation.

Kort sagt, om du söker efter en avkopplande livsstil, är detta fritidshuset på Huldrans väg 6 något att överväga.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
16 650 kr/år
Tomtarea
2 520 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-08-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Huldrans väg såldes av oss 2024-08-15. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Huldrans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.