Edebyhamnsvägen 40

Edebyhamnsvägen 40

Slutpris

2 225 000 kr


Edebyhamn— Väddö— Norrtälje

Edebyhamnsvägen 40


Slutpris
2 225 000 kr

Edebyhamn— Väddö— Norrtälje

Strålande havsutsikt!

Högt beläget med strålande havsutsikt vid vackra Edebyhamn med sandstrand och skyddad båtplats ligger detta välbyggda, charmiga fritidshus om 68 kvm på en solig naturtomt om 2270 kvm med vackra berg i dagen.

Om din dröm om ett hus vid havet är en altan med havsutsikt över en obruten horisont har du hittat rätt, här finns det tre fina altaner för alla väder och sollägen. Den stora havsaltanen nås från vardagsrummet och har strålande havsutsikt och sol fram till lunch, då börjar det bli dags för köksaltanen med anslutning från köket och även här bjuds vacker havsutsikt och sol fram till middagen. När inte solen värmer längre kan man krypa in på den mysiga entréaltanen i skyddat läge under tak. Väl inne i huset möts du av ett stort allrum och vardagsrum i öppen plan med magnifik havsutsikt och taket öppet upp till nock. Här disponeras ytorna idag med ett stort matrum med utgång till altan och ett mysigt vardagsrum. Här finns även ett stort och ett litet sovrum samt ett kök.

Den härliga naturtomten, som kallas solsidan i området för det fina solläget, bjuder på vacker skärgårdsnatur med fina berg i dagen ljung, blåbär och lingon samt en liten gräsmatta. Här finns ett rejält gästhus om ca 30 kvm med gästrum samt badrum med bastu samt en vedbod/förråd om ca 10 kvm och ett fint växthus med vinstockar. Under huset finns ett litet källarutrymme med ståhöjd som idag används som snickarverkstad.

Från tomten når man enkelt den skyddade båthamnen där det finns båtplats samt föreningens dansbana med tillhörande bar. Vid hamnen finns även en vacker havsstrand för morgondoppet.

Väddö är en myllrande sommaridyll med många olika utflyktsmål, musteriet i edeby, glasskalaset och mejeriet i hammarby, Älmsta med all tänkbar service och givetvis Grisslehamn, Albert Engströms hem där man nu flanerar runt mellan gästhamnen och hamnen med en glass i handen. Här finns lokalproducerade kravmärkta grönsaker, köttprodukter och givetvis färsk fisk i fiskehamnen.

Välkommen till väddö, välkommen till Edebyhamn!


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
15 721 kr/år
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Edebyhamnsvägen såldes av oss 2017-05-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Edebyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.