Elmsta udde 2

Elmsta udde 2

Slutpris

4 300 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Elmsta udde 2


Slutpris
4 300 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Älmsta - Kanalvillan

Ett unikt tillfälle att förvärva Kanalvillan från sekelskiftet i Älmsta. Stort hus med 10 rum som ger många möjligheter. Stora rum med högt i tak och generösa fönsterpartier ger en härlig känsla från svunna tider. Stort kök och gott om sällskapsutrymmen ger plats för den stora familjen. På det övre planet finns 4 härliga sovrum med takkupor och snedtak vilket ger liv till rummen. Huset har på senare år använts som kontor vilket innebär att man har datuppkoppling i samtliga rum. Huset har även en källare om 50 kvm med pannrum och förråd. Vid kanalen finns en mindre flytbrygga.

En mycket representativ villa vid kanalen i Älmsta.

Älmsta är en kustort som växer och har en mycket positiv utveckling. Älmsta är ett samhälle som ligger knappt tre mil norr om Norrtälje, med vackra omgivningar längs Väddö kanal och Väddövikens södra sida. Här finns flertalet restauranger, välsorterad ICA-Supermarket med ombud för post och systembolaget, apotek, bank, barnomsorg och övrig service. Den populära vandringsleden Roslagsleden går genom Älmsta och fina promenadstråk längs Väddö kanal ger fina miljöer för rekreation. För den mer träningssugna så finns även Friskis & Svettis. Älmsta har även ett Sjöfartsmuseum. Företagarna i Älmsta anordnar årligen flera marknadsdagar med mycket evenemang och nöjesutbud. Goda kommunikationer till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. På Väddö finns ett rikt kulturliv och härlig miljö. 18-håls golfbana; besök www.vgk.se för mer info. Från närbelägna Grisslehamn med fiskehamn och museum går Eckerö Linjens båtar till Åland. Längs Väddö kanal finns fina promenadstigar. "Elmstanatta" är bygdens högtidsdag som firas sista fredagen i juli månad.


Boarea
290 kvm
Driftkostnad
47 000 kr/år
Tomtarea
2 006 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-03-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Elmsta Udde såldes av oss 2018-03-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Elmsta Udde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.