Flisbergen 44 / Flisbergen / Väddö / Norrtälje

Välvårdat vid havet med härliga altaner

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
13 632 kr/år
Totalareal
2 265 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flisbergen såldes av oss 2018-06-16. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flisbergen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flisbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta härliga vinterbonade fritidshus om 54 kvm med stora, soliga altaner i alla vädersträck på en öppen trädgårdstomt om 2265 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel.

Väl dolt bakom en skyddande granhäck ligger denna idyll med stora, plana och soliga gräsytor för lek och spel några lättskötta planteringar och blommande buskar. Här finns ett uthus och ett fint gästhus med eget kök (sommarvatten) och sovrum samt stor härlig altan i väster med sol nästan hela dan. Från tomten når man enkelt Skottvikens havsbad och den välordnade båthamnen i området.

Det välvårdade huset har ett fint badrum med kakel och klinkers i moderna, neutrala färger, ordentlig hall med förvaring och ett stort härligt vardagsrum med öppen spis och stora fönster och utgång till altanen under tak. Det stora sovrummet har tidigare varit två och kan återigen delas av om man önskar flera rum. Här finns även ett ljust och fräscht kök med en fin vedspis och matplats för fyra till fem personer framför fönstret. Två stora altaner i öster och väster gör att du har perfekt solläge från morgon till kväll.

Välkommen till Flisbergen

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration