Fredriksrovägen 18

Fredriksrovägen 18

Slutpris

4 200 000 kr


Edeby-väddö— Väddö— Norrtälje

Fredriksrovägen 18


Slutpris
4 200 000 kr

Edeby-väddö— Väddö— Norrtälje

Sommardröm i privat läge

Välkommen till denna vinterbonade sommardröm om 122 kvm från 1925 som varsamt renoverats på en stor helt insynsskyddad trädgårdstomt om 4370 kvm med stora plana gräsytor, vackra planteringar, blommande buskar och uppvuxna fruktträd.

Längst in på återvändsgata ligger denna glänta i skogen med en helt fantastisk uppvuxen trädgård med perenner, bär och blommande buskar samt fruktträd på stora plana och soliga gräsytor helt utan insyn och grannar. Här finner ni fina naturliga uteplatser i skuggan under fruktträden.

Det stora vackra huset har den gamla charmen bevarad i vackra trägolv, kakelugn och äldre detaljer, men har samtidigt modern standard. Här finner ni sociala ytor med kök, matsal och vardagsrum på entreplan och två sovrum samt badrum med vattentoalett på övre plan. Hela huset har varsamt renoverats de senaste 20 åren med bl.a. nytt badrum med vattentoalett, nytt avlopp, nytt tak, nya fönster, renoverad skorsten, m.m.

På tomten ligger även ett äldre gästhus med två rum och stensatt matkällare samt två större uthus om ca 30 respektive 40 kvm. Från huset är det ca 350m till SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje samt ca 600m till Väddö båtklubb där det finns möjlighet att hyra båtplats. Ca 3,5 km till sommaridyllen Älmsta med flera restauranger och caféer, välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, skola mm.


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
24 750 kr/år
Tomtarea
4 370 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fredriksrovägen såldes av oss 2021-08-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Fredriksrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.