Havsörnsstigen 19

Havsörnsstigen 19

Slutpris

1 650 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Havsörnsstigen 19


Slutpris
1 650 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Två fina fritidshus på stor plan tomt

På en stor, plan solig och barnvänlig tomt om 2470 kvm nära bad, fotbollsplan och båtplats ligger detta fina fritidshus om 50 kvm med ett rejält gästhus om ca 38 kvm samt uthus och växthus.

Huvudhuset har genomgående ljusa fräscha ytskikt, fina trägolv, murad öppen spis i vardagsrummet och två sovrum. Här finns också badrum med handfat och förbränningstoalett samt ett arbetskök med spis, kyl/frys och diskbänk. Fin altan under tak med utsikt över tomten samt en altan i kvällssolsläge med anslutning till de vackra släta bergen. Gästhuset bjuder också på två sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök och badrum. Här är det genomgående äldre ytskikt och ett visst renoveringsbehov.

Stor härligt öppen tomt med en gräsmatta som lockar till lek och spel, vackra berg i dagen, fina ekar, syrener och prydnadsbuskar samt naturliga uteplatser. Här finns även ett uthus/förråd om ca 10 kvm samt ett växthus. Byggrätten på fastigheten är 70 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementhus, attefallshus och friggebod. Fastigheten har idag samfällt sommarvatten, men åretruntvatten finns vid gatan och kan anslutas.

I området finns fina promenadvägar, flera olika badstränder, två båthamnar, fin gemensamhetsanläggning med stort midsommarfirande samt möjlighet att köpa in sig i flytande bastu. Ca 5-600m till bad och båtplats med separat kö, ca 800m till SL-buss. Ca 10 km till Älmsta som erbjuder flera restauranger, välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
20 230 kr/år
Tomtarea
2 470 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsörnsstigen såldes av oss 2022-05-11. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsörnsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.