Havsskogen Bergstigen 1

Havsskogen Bergstigen 1

Slutpris

1 500 000 kr


Havsskogen- Väddö— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Bergstigen 1


Slutpris
1 500 000 kr

Havsskogen- Väddö— Väddö— Norrtälje

Välvårdat vid gemensam pool

Välkommen till detta välvårdade fritidshus om 57 kvm med tre sovrum och altan i soligt söderläge på en fin trädgårdstomt om 2168 kvm bara ett stenkast från föreningens gemensamma poolanläggning.

Huset har en optimal planlösning med tre bra sovrum, toalett, kök med matplats och vardagsrum med braskamin och stora fönster samt utgång till altanen. Altanen ligger högt och soligt i söder/västerläge med utsikt över den välskötta trädgården.

Den välskötta tomten har fina plana gräsytor för lek och spel, välordnade rabatter, vackert blommande buskar och en välordnad uppfart med ett trädgårdsförråd.

Från tomten når man lätt föreningens gemensamhetsanläggning bara ett par hundra meter bort med en stor gemensam pool, fotbollsplan, lekplats och föreningslokal. Yttterligare några hundra meter bort ligger Ålands hav med vackra släta klippor, stenstrand, sjösättningsramp, m.m. I närheten finns också den fina skottviken en stor naturlig sandstrand samt möjlighet att hyra båtplats.

Från huset är det ca 8 km till centralorten Älmsta med välsorterad ICA supermarket, affärer, restauranger, vårdcentral och apotek. Ca 4 km till SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje och ca 9 km till sommaridyllen Grisslehamn med museum, affärer, restauranger, fiskehamn, SPA hotell och Ålandsbåt.

Välkommen på visning


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
14 800 kr/år
Tomtarea
2 168 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Bergstigen såldes av oss 2022-06-11. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Bergstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.