Havsskogen Eriksdalsvägen 3

Havsskogen Eriksdalsvägen 3

Slutpris

2 750 000 kr


Havsskogen- Väddö— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Eriksdalsvägen 3


Slutpris
2 750 000 kr

Havsskogen- Väddö— Väddö— Norrtälje

Välskött fritidshus med bra planlösning

Välskött fritidshus om 69 kvm med optimal planlösning och stora altandäck på en högt belägen naturtomt om 2244 kvm med fantastiskt fint solläge!

Huset har en mycket bra planlösning med tre bra sovrum, fräscht badrum och vardagsrum/kök i öppen plan. Huset har de senaste åren fått nytt kök, nya fönster, förbränningstoalett, delvis nya ytskikt invändigt samt ny färg utvändigt. Köket har matplats för 6-8 personer och vardagsrummet en fin murad öppen spis, stora glasytor och utgång till den stora härliga altanen i söder och väster.

Den stora högt belägna tomten har ett mycket fritt och soligt läge där huset ligger på den högsta punkten. Öppen naturtomt med en del tallar, björkar och berg i dagen samt lättskötta planteringar med perenna växter och rosor. På tomten finns även två friggebodar inredda till gäststugor, den ena med kyl, spisplattor och en utediskbänk med sommarvatten. Här finns även ett utedass för gästerna.

Havsskogen är ett välordnat och uppvuxet fritidshusområde i nära anslutning till Ålands hav. Här finns en gemensamhetsanläggning med fotbollsplan, lekplats, klubbhus och en stor pool som barnen älskar. Här finns även vackra klippor och stenstränder för den som gillar havet, i närheten, Ca 1-1,3km bort finns båthamn och en underbar havsstrand!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
15 700 kr/år
Tomtarea
2 244 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Eriksdalsvägen såldes av oss 2021-06-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Eriksdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.