Kasenvägen 5

Kasenvägen 5

Slutpris

1 495 000 kr


Salnö— Väddö— Norrtälje

Kasenvägen 5


Slutpris
1 495 000 kr

Salnö— Väddö— Norrtälje

Charmig och välbehållen stuga med insynsskyddat läge med närhet till bad och båthamn!

Ta chansen att förvärva en oslipad diamant i välskött tomtområde med närhet till bad och båthamn!

Välkommen till detta välvårdade och charmiga 1,5-plans fritidshus med en en stor lättskött naturtomt om 3 285m² med närhet till havet, klippor, båtplats och vacker sandstrand.

Boningshuset är fördelat på ett plan med loft, hemtrevliga detaljer har bevarats. Hus och tomt erbjuder dig en känsla av lugn och trivsel. Innanför dörren möts du av en praktiskt hall med garderob, tvättrum samt trapp upp till loftet. Charmigt och ljust kök med bra arbetsyta och matplats. Vardagsrum med mysfaktorn braskamin med insats, stora fönsterpartier med trevligt ljusflöde. Storstuga som går att nyttja efter önskemål, plats för dubbelsäng eller soffgrupp, fönsterparti med trevligt ljusinsläpp samt utgång till altanen. Loftet är uppdelat i två rum med plats för 2 bäddar var samt en passage som binder ihop rummen. Kattvindar med god förvaringsmöjlighet.

Fastigheten erbjuder två gäststugor, ena med plats för 2 bäddar, förrådsdel i anslutning med bra förvaringsmöjlighet som t.ex. trägårdsverktyg. Den andra gäststugan erbjuder en bastudel och platsbyggd våningssäng samt så finner du utedasset med sparett-toalett till vänster om stugan och till höger finner man uteduschen.

Den stora tomten bjuder på vacker inramning av natur som ger ett privat och lungt läge, privat yta vid gräsmattan ger dig möjlighet att skapa din egna oas, tomten ligger i perfekt sydväst läge med många soltimmar!

Vatten: Egen borrad brunn (sommarvatten) - Ej indraget till boningshuset.
Avlopp: Enkelt avlopp med separett-toalett.


I området ligger även den vackra gamla fiskehamnen Bylehamn (1,5km) med bryggor, båthus och sjöbodar, här ligger även områdets finaste och populäraste badstrand. Åretruntöppen affär ICA Backa med bensin- och dieselstation, post och systemombud ligger ca 1,8 km bort och SLbuss 636 mot Stockholm/Norrtälje nås inom 1,5 km.

Kommunikation finns via buss. Bussen går från Hallstaviks busstation och Älmsta busstation, buss 643. Från fastigheten är det ca 1,7 km till busshållplatsen Trästatavla. Resa till Hallstaviks busstation tar ca 25 min och till Älmsta busstation tar cirka 15 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm

Tillträde enligt överenskommelse - Varmt välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
13 200 kr/år
Tomtarea
3 285 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-10-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kasenvägen såldes av oss 2023-10-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Kasenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.