Marsjövägen 7

Marsjövägen 7

Slutpris

3 300 000 kr


Väddö— Norrtälje

Marsjövägen 7


Slutpris
3 300 000 kr

Väddö— Norrtälje

Sommaridyll med permanentstandard där solen lyser från morgon till kväll och badet är nära

Tillbringa somrarna och vintrarna i detta idylliska fritidshus med permanentstandard endast ca 250 m från stranden. Solen skiner från morgon till kväll på någon av uteplatserna. Delar av tomten är vackert anlagd trädgårdstomt, en del är plan gräsmatta lämplig för trevliga sommaraktiviteter som krocket och kubb samt att en del har härliga berghällar i dagen med skogen som bakgrund.

Huvudbyggnaden är på 72 m² och vinterisolerad vilket gör det möjligt att bo permanent på fastigheten. Från entrén kommer du in i ett stort, ljust vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, här finns också braskaminen som ger fin värme kulna dagar. Köket är väl utrustat och den kaklade väggen ger köket en gedigen känsla. Här finns spis med glashäll och fläkt, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och vackra bänkskivor i björk. Från köket når du enkelt altanen vid gäststugan som är sammanlänkad med huvudbyggnaden genom en gångväg av trätrall. Två sovrum som båda har plats för både dubbelsäng och sängbord och är väl utrustade med garderober. Badrummet har ett fönster som släpper in mycket ljus och gör att naturen känns nära, här finns förutom dusch också en tvättmaskin. Från badrummet kommer du till toaletten och där finns förutom vakuumtoaletten en varmvattenberedare samt förvaringsskåp.

På fastigheten finns ett ljust och modernt gästhus som under taket har en loft med lägre takhöjd men som fungerar utmärkt som extra sovplats. En förrådslänga med bodar på båda sidor ger möjligheter till olika sorters förvaring, där vissa bodar är vinterisolerade och har el indraget. På tomten finns också ett pittoreskt gammalt utedass som är omgjort till kallförråd.

Alla förutsättningar för permanentboende är uppfyllda då vatten finns tillgängligt året om, en borrad brunn och pumphus förser tio fastigheter med vatten som kontrolleras regelbundet. Även avloppsfrågan är löst på bästa sätt med avlopp från toalett till septiktank på 3 m³ samt tvåkammarbrunn och infiltrationsbädd för BDT. Även vägarna möjliggör året-runt-boende då de hålls rena från snö vintertid.

Till badet är det ca 250 m där finner du ett fantastiskt fin sandstrand med ca 60 m strandlinje. Närmaste busshållplats ligger ca 3 km bort. Till Älmsta är det ca 6 km och där finns bland annat livsmedelsbutik, restauranger och apotek.


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
23 747 kr/år
Tomtarea
2 019 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.