Norra Edebyvägen 21

Norra Edebyvägen 21

Slutpris

1 920 000 kr


Edeby— Väddö— Norrtälje

Norra Edebyvägen 21


Slutpris
1 920 000 kr

Edeby— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat i högt och fritt läge

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 69 kvm med stor altan i högt och fritt sydvästerläge på en härlig natur/trädgårdstomt om 1962 kvm med carport och gästhus.

Huset som har nyttjats året runt den senaste tiden har ett stort fräscht badrum med tvättmaskin, dusch, handfat och förbränningstoalett. Avloppet är nytt för i år och godkänt av Norrtälje kommun. Fräscht kök med matplats för sex personer, stort härligt vardagsrum med braskamin och utgång till den stora altanen samt tre bra sovrum , varav ett med separat ingång. Stor, härligt solig altan i perfekt sydvästerläge med anslutning mot trädgården.

Tomten som består av både en del berg i dagen, ordnad trädgårdstomt och en del natur har ordnad uppfart för två bilar samt dubbel carport med förråd. Här finns även plana gräsytor, lättskötta planteringar med buskar och prydnadsträd, ett trevligt växthus och ett gästhus.

Från huset är det ca 800 m ner till Väddöviken där det finns möjlighet till bad och båtplats, ca 3,5 km till havsbad vid Skottviken, ca 500m till SL buss 637 mot Stockholm/Norrtälje och ca 5 km till Älmsta som har en välsorterad ICA supermarket, restauranger, affärer, apotek, vårdcentral m.m. Edeby är en levande by där med lång historia här blandas åretruntboende med fritidsboende i allt från små torp till stora gårdar med både nya och gamla hus.

Välkommen till Edeby!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
29 161 kr/år
Tomtarea
1 962 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norra Edebyvägen såldes av oss 2021-10-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Edebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.