Ortala byväg 37

Ortala byväg 37

Slutpris

2 750 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortala byväg 37


Slutpris
2 750 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Välutrustat, vinterbonat vid badsjö

Välkommen till detta välutrustade, vinterbonade fritidshus om 127 kvm för dig med riktigt höga krav på en stor avstyckningsbar tomt om hela 4847 kvm nära bad i mysig bymiljö.

Huset som de senaste 10-åren renoverats och byggts till har bland annat tilläggsisolerats och fått nya 3-glasfönster 2006 och nytt tak 2010 samt ny värmepump 2016. Genomgående ljusa fräscha ytskikt, fräscht kök och badrum och ett härligt matrum i glasat burspråk mot altanen i söder. Stor härlig altan i sydväst med perfekt solläge. Gästhuset om ca 40 kvm består av ett stort isolerat gästrum samt en snickarverkstad med egen ingång.

Den stora tomten har en del skog men består närmast huset främst av plana fina gräsytor för lek och spel, fina lättskötta planteringar med perenner, buskar och en del fruktträd samt vackra ekar. Från tomten, som har viss säsongsvis sjöglimt, når man enkelt den fina badplatsen i Bornan ca 250 m bort, där man även kan ha en båt.

Härligt läge i Ortala by som består av en fin mix av permanent och fritidsboende i både gamla och nya hus. SL643 trafikerar Ortalavägen ca 6-700 m från huset, närhet till Älmsta som har mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral, busstation, skolor m.m.

Välkommen till ett verkligt fint hus för dig med höga krav, välkommen till Ortala


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
23 532 kr/år
Tomtarea
4 847 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-09-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortala Byväg såldes av oss 2017-09-07. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortala Byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.