Ortalavägen 143 / Ortala / Väddö / Norrtälje

Mysig 1 1/2 plans villa med källare

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
85/105 kvm
Driftkostnad
27 048 kr/år
Tomtarea
1 701 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Ortalavägen såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ortala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Ortala ligger denna fina 50-tals 1 1/2 plans villa med källare på en stor plan trädgårdstomt om 1 701 kvm.

Huset har en generös planlösning med stora rum fördelade på hall, kök med matrum, vardagsrum, två sovrum och nytt badrum(2019) på entréplanet. På övervåningen finns ett inrett sovrum samt möjlighet att inreda ett allrum samt ett större sovrum. Vardagsrummet har stora fönster i två väderstreck samt utgång till altanen. Stor härlig altan i väster som delvis är inbyggd. Rymlig källare som har hobbyrum, flera förråd, pannrum samt tvättstuga med wc och dusch.

Härligt läge i Ortalalund som består av en fin mix av permanent och fritidsboende i både gamla och nya hus. Endast ca 400 m till Väddöviken med bad och ca 2 km till badplatsen vid Bornan. Buss 643 trafikerar Ortalavägen , busshållsplatsen är precis utanför tomten. Närhet till Älmsta som har mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral, busstation, skolor m.m.

Välkommen på visning till ett mysigt hus i Ortala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.