Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö - Bylehamn / Rodalsvägen 30

Havsnära fritidshus i lugnt område

Välkommen till detta havsnära fritidsboende om 40 kvm med viss sjöglimt på en härligt solig och varierad naturtomt om 2125 kvm bara ett stenkast från havet.

Huset som är i behov av kärlek har entré via en glasveranda till ett vardagsrum och kök i öppen plan. Det stora rummet domineras av murstocken med den fina gamla vedspisen. Här är det stora fönster, utgång till altan, praktiskt arbetskök och matplats framför fönster med havsutsikt. Här finns också två stora bra sovrum med fönster. Härliga altan i fint soligt sydvästläge. Här finns också ett uthus med bastu, tvättrum och relax samt ett gästrum och ett utedass.

Den fina, soliga tomten har vacker skärgårdsnatur med glesa tallar, vackra berg i dagen, lingon och blåbärsris. Från tomten når man enkelt havet ca 150 m bort via en stig, marken vid vattnet samäger man med grannarna (20%), här har man rätt att bada och dra upp en båt. Diskussioner förs just nu om återställande av bryggan. Otroligt vacker havsmiljö med närhet till Bylehamns gamla fiskehamn, havsbad och fina svamp och bärskogar.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö / Bylehamn
Rodalsvägen 30
Slutpris: 1 276 000 kr
Boarea: 40 kvm
Driftkostnad: 8 989 kr/år
Tomtarea: 2 125 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Rodalsvägen