Rudebacksvägen 61

Rudebacksvägen 61

Slutpris

4 000 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Rudebacksvägen 61


Slutpris
4 000 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Nybyggt, vinterbonat med pool

Välkommen till detta nybyggda, vinterbonade fritidshus eller permanenthus om ca 130 kvm på en stor plan trädgårdstomt om hela 3240 kvm i perfekt kvällsolsläge.

Det nybyggda huset har hög standard med genomgående golvvärme, stora glasytor i väster, fin köksutrustning, och en genomtänkt arkitektur med ett stort loft med två rum och panorama fönster. Helt insynskyddad altan i perfekt kvällssolsläge med infälld pool. För dig som har bil finns här ett stort isolerat dubbelgarage med gjuten platta samt en carport för två bilar.

Den stora tomten har plana gräsytor för lek och spel, några fruktträd och vackra planteringar. För dig som är odlingsintresserad finns här ett stort välordnat växthus om 24 samt fina trädgårdsland och planteringar. På tomten finns även ett nyrenoverat gästhus om ca 10 kvm samt uthus/förråd om ca 15 kvm.
kvm
Från huset är det ca 1 km till bad i havet eller den fina badsjön Bornan med fin badstrand. Här bor man i mysig bullerbymiljö med blandad bebyggelse och både permanent och fritidsboende. Vid ortalavägen (ca 250m) går buss 643 mot Hallstavik/Älmsta och i sommaridyllen Älmsta finner man det mesta man behöver, välsorterad ICA supermarket, restauranger, affärer, apotek, vårdcentral samt skolor.

Oavsett om du vill ha ett lyxigt lättskött fritidsboende eller en villa för permanentboende kommer du inte bli besviken på detta fina hus i charmiga Ortala.

Välkommen


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
38 444 kr/år
Tomtarea
3 240 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-08-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rudebacksvägen såldes av oss 2022-08-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Rudebacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.