Sandtäktsvägen 13

Sandtäktsvägen 13

Slutpris

3 050 000 kr


Edeby— Väddö— Norrtälje

Sandtäktsvägen 13


Slutpris
3 050 000 kr

Edeby— Väddö— Norrtälje

Mysigt torp med avskilt och lugnt läge på Väddö

Mysigt torp , om ca 80 kvm, i lantlig stil med anor från 1940. Boningshuset har en genuin känsla av lantlig idyll.
Kliv in i den ljusa hallen och ta in den härliga atmosfären. Från hallen når man köket som är husets hjärta. Ett praktiskt lantkök, med vedspis, elektrisk spis, kyl och frys samt kakel ovanför alla bänkytor. Köket har gott om utrymme för matplats, vilket gör köket till byggnadens självklara samlingspunkt. Stort vardagsrum med sin värmande kamin centralt placerad. Huset har totalt två sovrum och dom är på övervåningen. På övervåningen finns också ett allrum samt helkaklat badrum med vatten toa och dusch.
Fiber finns installerat på fastigheten.

På tomten finns två logar med goda förvaringsmöjligheter, gästhus samt en jordkällare. Den plana tomten är på hela 2 650 kvm och här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. På tomten finns fruktträd/äppelträd och bärbuskar som samsas med pioner och andra härliga blomster.
Fastigheten har åretruntvatten från djupborrad brunn.
Det finns ett föreläggande om att man omgående behöver anlägga nytt avloppssystem.

I Edeby finns närhet till strandbad, vill man hyra båtplats finns möjlighet till det (kö kan finnas), bra bussförbindelser med busshållplats endast ca 300 m från huset, cykelavstånd till havet och Nothamn som är en gammal fiskehamn. Närheten till Älmsta (4km) gör att du har allt du behöver inom cykelavstånd.

Väddö är en myllrande sommaridyll med många olika utflyktsmål såsom glasskalaset i Älmsta eller vad sägs om solterapi på Bergby gård, Älmsta med all tänkbar service och givetvis Grisslehamn med Albert Engströms hem där man flanerar runt mellan gästhamnen och hamnen med en glass i handen. Här finns lokalproducerade kravmärkta grönsaker, köttprodukter och givetvis färsk fisk i fiskehamnen och Eckerölinjen till Åland.

Läs gärna mer om Edeby på www.edeby-by.se

Välkommen till Väddö, välkommen till Edeby


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
22 920 kr/år
Tomtarea
2 650 kvm
Såld
2023-06-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sandtäktsvägen såldes av oss 2023-06-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Sandtäktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.