Sjögårdsvägen 14 / Rangarnö / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat & vattentoalett, nära bad och båtplats

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
64 kvm
Driftkostnad
15 161 kr/år
Tomtarea
2 525 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjögårdsvägen såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Sjögårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rangarnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina, vinterbonade fritidshus om hela 64 kvm med ljus, modern inredning och vattentoalett på en stor, avskild hörntomt om 2525 kvm med servitut på bad, båtplats och "sjöbod" bara ca 400 m från huset.

Den fina hörntomten ligger lugnt beläget längst in i området som endast består av ett tjugotal fastigheter där man delar en fin badplats med sandstrand och en skyddad båthamn med en "sjöbod" som består av ett bås om ca 1 kvm med egen låsbar dörr. Tomten har ett öppet soligt läge med stora gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar, buskar m.m. På tomten finns en friggebod som inretts som gästhus och ett uthus om ca 10 kvm med förråd och snickarbod.

Huset har en perfekt planlösning med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum med vattentoalett. Här är det genomgående ljusa fräscha ytskikt, fina furugolv, och två eldstäder samt utgång till den stora insynsskyddade altanen på baksidan. På den soliga framsidan av huset finns ytterligare en altan med sol från lunch till sen kväll.

Lugnt och avskilt läge, med närhet till skyddad skärgård med Barnens Ö, restaurang och aktiviteter, inom cykelavstånd. Ca 600 m till buss SL636 mot Norrtälje och Stockholm, ca 6 km till Älmsta som har välsorterad mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral, skola m.m. Från bryggan når man snabbt ut i en vacker skärgård med badöar, fint fiske och skärgårdskrog.

Välkommen till Ragnarö

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.