Stortorpsvägen 12

Stortorpsvägen 12

Slutpris

5 500 000 kr


Lingsberg— Vallentuna— Nyproduktion

Stortorpsvägen 12


Slutpris
5 500 000 kr

Lingsberg— Vallentuna— Nyproduktion

Lantligt belägen nybyggd villa om 250 kvm med uthyrningsdel/generationsboende

Välkommen till detta rymliga nyproducerade tvåplanshus om totalt 250 kvm för den stora familjen. Naturskönt belägen endast 4,5 km från Vallentuna C invid Angarns sjöängens naturreservat i Lingsberg.

Entréplanet har givits en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök. Vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är inrett i lantlig stil med lindblomsgrön skåpinredning och rostfria vitvaror. Rymligt helkaklat badrum med tvättstuga. Från den rymliga och ljusa entréhallen leder den vitlaserade furutrappan upp till övervåningen. Här finns två trivsamma allrum, klädkammare, vardagsrum samt fyra sovrum, alla med ljusinsläpp från två fönster. Ett av sovrummen erbjuder bra förvaring via garderobsektion med spegelskjutdörrar. På övervåningen finns även två helkaklade sobert inredda badrum med badkar och dusch.

På entréplan finns även en uthyrningslägenhet/genarationsboende om 58 kvm med rymligt och fullt utrustat kök, klädkammare, vardagsrum och sovrum samt helkaklad tvättstuga/badrum med dusch.

Villan är belägen på plan tomt med utsikt över ängar och hästhagar. Dubbel carport med plats för två bilar samt två rymliga förråd finns i anslutning till huset. Grusad plan ger plats för ytterligare två bilar.
Från denna natursköna lantliga miljö är det endast 10 minuters bilfärd till Vallentuna Centrum som erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker,vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.

Här i Vallentuna är utbudet av fritidsaktiviteter stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.
För den hästintresserade är det inte långt till närmsta ridstall. Här i Lingsberg bor du med naturen precis runt knuten. Nya Hagaskolan öppnar inom kort från F-åk9. Förskolor och grundskolor finner ni inom 5 min med bil.
Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter.

Missa inte chansen att förverkliga ditt drömboende i natursköna Vallentuna


Boarea/biarea
250/24 kvm
Driftkostnad
46 200 kr/år
Tomtarea
2 658 kvm
Rum
10 rum (6-8 sovrum)
Såld
2019-07-03

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Stortorpsvägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Stortorpsvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.