Bättringsvägen 6 / Råcksta-Vällingby / Vällingby / Stockholm

Välplanerad 3:a med ett attraktivt läge!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
76.5 kvm
Avgift
5 802 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-01-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bättringsvägen såldes av oss 2020-01-07. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Bättringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råcksta-Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Bättringsvägen 6. Välplanerad lägenhet med solljus från tre olika vädersträck. Härligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök med matplats. Stor balkong i sydväst. Helkaklat stort badrum med golvvärme och alla andra bekvämligheter. Två rymliga sovrum med garderober längs väggarna. Hela lägenheten har genomgående ekparkett. Till lägenheten tillhör även en förråd.

Här har du nära till kommunikationer och affärer då Vällingby centrum ligger en promenad bort. En promenad bort så har du Råcksta. Eftersom området är gammalt är det mycket grön områden runtomkring. Det finns fina promenadvägar åt många håll t ex runt Kyrksjön i Bromma. Ängbybadet och Kanaanbadet med fina stränder, minigolf, café, bar mm. ligger på 15 minuters cykelavstånd.

En bostad att älska att bo i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.