Dalkärrsleden 32

Dalkärrsleden 32

Slutpris

5 650 000 kr


Nälsta— Vällingby— Stockholm

Dalkärrsleden 32


Slutpris
5 650 000 kr

Nälsta— Vällingby— Stockholm

Nyrenoverat gavelradhus i barnvänliga Nälsta!

Välkommen till detta nyrenoverade radhusboende beläget i trivsamma och barnvänliga Nälsta!
Här hittar du ett modernt och öppet hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vistas i. Huset får mycket av sin positiva energi tack vare sin rymd och det fina ljusinsläppet. Bostaden erbjuder behagliga färg- och materialval, är mycket välplanerat och tillhandahåller generösa ytor för ett familjeliv. De 125 kvm fördelas på tre plan där entréplan bjuder på en öppen social planlösning mellan kök och allrum med utgång till trädgården. Här finns även ett mindre sovrum/ kontor, en toalett som är totalrenoverad samt stor tvättstuga med bra förvaring. Övervåningen bjuder på två sovrum och ett vardagsrum där möjligheten finns att dela av och på så sätt få ytterligare ett sovrum. Badrummet på denna våningen är nyrenoverat. På våningen högst upp finns master bedroom som även kan användas som extra tv-rum/allrum till barnen!

Radhuset har fått ett genomgående renoverings lyft till en modern stil varav nylagda golv och ommålade väggar i harmoniska färger som ger ett lugnt och stilfullt intryck. Mysig baksida med träaltan och gräsmatta. Här är de bara att flytta in!

Populärt bostadsområde i Nälsta. Närhet till Nälstabadet med simbassänger både för barn och vuxna, gym finns också. Nälstaskolan och Vinstaskolan årskurs 1-6 finns i området. Flera förskolor finns i området. Bra kommunikation med buss till Vällingby där tunnelbanan finns samt spånga station där pendeltåg tar dig in till city på 15min.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/3 kvm
Driftkostnad
40 877 kr/år
Tomtarea
209 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-10-02

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Dalkärrsleden såldes av oss 2021-10-02. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Dalkärrsleden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.