Fjällnäsgatan 8 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Rymlig och modern 1:a belägen i Vällingby C!

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 956 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjällnäsgatan såldes av oss 2019-09-15. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Fjällnäsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge finner ni denna rymliga och moderna 1:a om 39 kvm! Kvadratsmart boende med ett väl tilltaget allrum som har ett praktiskt sängskåp med belysning som gör att du kan utnyttja bostaden maximalt. Kök med trevlig sällskapsyta via bardisk, bra förvaringsmöjligheter samt utrustat med diskmaskin. Från köket når man den härliga balkongen i sydläge. Fräscht helkaklat duschrum och bra förvaring via flertalet garderober i lägenheten. Perfekt som första boende! Bo i Vällingby centrum med sina goda kommunikationer samt stora serviceutbud med restauranger, butiker, gym m.m. Även närhet till natur, trevliga badområden samt skolor och förskolor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.