Funäsgatan 6, vån 7

Funäsgatan 6, vån 7

Slutpris

2 450 000 kr


Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Funäsgatan 6, vån 7


Slutpris
2 450 000 kr

Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Modern tvåa i attraktiva Vällingby Parkstad!

Välkommen till denna moderna tvåa med attraktivt läge i Råcksta! Bostaden erbjuder en hall som direkt påvisar lägenhetens fina standard. Förvaring och avhängning finns i en rymlig garderob. I anslutning till hallen når du det helkaklade badrummet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och golvvärme. Här är det stilrent inrett med mörkgrått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet innehar WC, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med vikbara väggar.

Vi tar oss vidare och hamnar i hjärtat av bostaden - kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en fantastisk atmosfär. Modernt kök från Vedum med goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp bakom vita köksluckor som kombineras med mörkgrå bänkskiva samt vitt kakel på vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin och ingbyggd micro. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen med en härlig utsikt och plats finns för en lounge-grupp och annat. Bostadens rogivande sovrum erbjuder plats för dubbelsäng, förvaring i garderober med skjutdörrar och annat möblemang. Genomgående har bostaden parkettgolv och målade väggar.

Bostadsrättsförening Wellingby erbjuder ett kalasrum (innehållande en gemensamhetsyta samt två övernattningsrum) och ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling. BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter.

Här erbjuds du en trivsam kombination av moderna bostäder, bra kommunikationsmöjligheter och närhet till vacker natur. Inom några minuter har du Grimsta naturreservat och Mälaren med flertalet badplatser. Dessutom har du Vällingby Centrum med all tänkbar service och ett bra utbud av butiker och restauranger. Med tunnelbanan når du Stockholm City på endast 25 minuter och bussar tar dig smidigt till pendeltåg i Spånga.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 338 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2021-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.