Jämtlandsgatan 107, Vån 4 (11043) / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Bo med magisk solnedgång på mysiga Jämtlandsgatan!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Milsvid utsikt och magisk solnedgång från balkong på Jämtlandsgatan 107! Nu saluförs denna ljuvliga tvåa (2019) om 66 kvm med otrolig utsikt och balkong i fritt västerläge. I populära Vällingby Parkstad med ett högt och insynsfritt läge återfinns denna ljusa och moderna pärla.

Tilltalande planlösning med social ytor som bjuder in till middagar och umgänge med familj och vänner. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i två väderstreck. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från sällskapsdelen nås den mysiga balkongen där solnedgången kan ses. Bostaden är försedd med genomgående hög standard på materialval och interiör, vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, mysigt och insynsfritt sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp, matgrupp och annat möblemang. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en ljus vit kulör. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Känslan bör definitivt upplevas på plats då den inte går att beskriva. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.