Jämtlandsgatan 150 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 130 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 574 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin tvåa om 60 kvm med stor potential nära T-bana och Vällingby C. Hiss och tvättstuga i huset. Stor balkong med fantastisk utsikt och sol hela dagen i söderläge. Stambytt badrum. Endast ca 200 meter till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, bussar, gym och simhall samt promenadavstånd till Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Möjlighet till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.