Jämtlandsgatan 99

Jämtlandsgatan 99

Slutpris

2 100 000 kr


Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 99


Slutpris
2 100 000 kr

Vällingby— Stockholm

Nyproduktionsskick etta, stor balkong med soltimmar att bada i!

**ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING**
Varmt välkommen in till en väldisponerad etta i attraktiva Parkstad!

- Sällan till salu
- Flexibelt tillträde
- Solid förening med goda intäkter
- Närhet till kommunikation samt Hemköp
- Gott ljusinsläpp
- Stor balkong med terrass känsla
- Goda förvaringsutrymmen

Lägenheten genomsyras av gott ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna placerade mot trevliga väderstreck. Här erbjuds redan vid den välkomnande hallen möjlighet för avhängning för ytterkläder samt skohylla. Redan vid hallen finner du även den gedigna klädkammaren för goda förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder stora arbetsytor samt förvaringsutrymmen med fräscha materialstandarder att utgå ifrån. Vardagsrummet erbjuder plats för en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Sol alkoven är optimerad för att rymma en 1,60m säng och möjlighet till mediabänk och TV. Kliv sedan ut till den otroligt rymliga balkongen, för de trevligaste stunderna med nära och kära. Badrummet som är av kakel och klinker i fräsch karaktär erbjuder även goda förvaringsmöjligheter med kommoden samt även en egen tvättmaskin/torktumlare för göra vardagen ytterligare bekväm.

BRF Råckringen är en förening som kan stoltsera med en stabil ekonomi, välskötta fastigheter och betydande hyresintäkter. En av föreningens många fördelar är de garageplatser som finns under husen och som enkelt nås med hiss från gården. Dessa garageplatser fördelas enligt ett befintligt kösystem och erbjuder bekvämt boende med parkeringsmöjligheter till ett månatligt pris av 847 kronor (för bilplatser med ladduttag är priset 987 kronor).
Hemköp hyr föreningens lokal på entréplanet. Detta hyreskontrakt löper över hela 10 år och ger föreningen betydande intäkter, vilket bidrar till den positiva ekonomin.
Råckringen är en del av Vällingby Parkstad, en modern och dynamisk stadsdel som lockar med närhet till natur, vatten och tunnelbanan, som finns precis runt knuten. Detta ger invånarna möjlighet att njuta av det bästa av två världar - stadslivets bekvämligheter och samtidigt naturens fridfullhet.

För de som önskar utöka sina shopping- och nöjesmöjligheter finns det gott om alternativ. Både Vällingby Centrum och Bromma Blocks ligger inom räckhåll och erbjuder ett brett utbud av butiker, mataffärer, nöjen och service. Detta gör Vällingby Parkstad till en attraktiv plats att bo på, där allt man behöver finns inom bekvämt avstånd.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 503 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan.

Boka värdering

Viktor Göranzon

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.