Kirunagatan 17, Vån 5 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Ljuvlig 4:a med stor balkong på bästa Vällingbyadressen!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 110 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu saluförs en ljuvlig fyra med strålande balkong i väst, här bor du i hjärtat av Vällingby Centrum. Belägen på mysiga Kirunagatan 17, med närhet till såväl natur som city, finner vi detta trivsamma boende med väldisponerade ytor och vacker utsikt mot grönskan. Social planlösning som erbjuder dig generösa ytor att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen, som har en delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från vardagsrummet når vi den stora balkongen i lugnt och fritt västläge. Lägenheten har stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck, vilket gör att det känns otroligt ljus. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i en ljus färgsättning. Stilrent och rymligt badrum. Gäst WC i anslutning till hallen. I övrigt finns det goda förvaringsmöjligheter i lägenheten, en walk in closet som nås från master bedroom och garderober.

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Läget är optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.