Kirunagatan 17, Vån 5

Kirunagatan 17, Vån 5

Slutpris

2 650 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 17, Vån 5


Slutpris
2 650 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Ljuvlig 4:a med stor balkong på bästa Vällingbyadressen!

Nu saluförs en ljuvlig fyra med strålande balkong i väst, här bor du i hjärtat av Vällingby Centrum. Belägen på mysiga Kirunagatan 17, med närhet till såväl natur som city, finner vi detta trivsamma boende med väldisponerade ytor och vacker utsikt mot grönskan. Social planlösning som erbjuder dig generösa ytor att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen, som har en delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från vardagsrummet når vi den stora balkongen i lugnt och fritt västläge. Lägenheten har stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck, vilket gör att det känns otroligt ljus. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i en ljus färgsättning. Stilrent och rymligt badrum. Gäst WC i anslutning till hallen. I övrigt finns det goda förvaringsmöjligheter i lägenheten, en walk in closet som nås från master bedroom och garderober.

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Läget är optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!


Boarea
86 kvm
Avgift
6 110 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-05-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.