Kirunagatan 15, vån 7

Kirunagatan 15, vån 7

Slutpris

2 670 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 15, vån 7


Slutpris
2 670 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Ljuvlig 3:a med stor balkong på bästa Vällingbyadressen!

Social planlösning som erbjuder dig generösa ytor att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen, som har en delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från vardagsrummet når vi den stora balkongen i lugnt och fritt östläge.

Lägenheten har stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck, vilket gör att bostaden känns väldigt ljus. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i en ljus färgsättning. Stilrent och rymligt badrum i kakel och klinker. I övrigt finns det goda förvaringsmöjligheter i lägenheten, en walk in closet som nås från hallen och garderober. Extern förvaring i förråd.

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Läget är optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem till Kirunagatan 15!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
71 kvm
Avgift
5 348 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2022-06-23

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2022-06-23. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.