Mörsilsgatan 32 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Välplanerad 1,5:a med separat praktisk sovalkov!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 808 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mörsilsgatan såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Mörsilsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och fräsch 1,5:a med stambytt badrum, kök med matplats och vardagsrum med separat praktisk sovalkov. I bostaden finner ni ett charmigt kök med bevarade originalskåp och så kallade Redalådor i glas. Vardagsrummet är stort och väl tilltaget med plats för soffgrupp och mediamöbel och här har ni även den praktiska sovalkoven med plats för dubbelsäng. Det stambytta badrummet har stor duschhörna och kombinerad tvätt- och torktumlare (installerad 2017) för er bekvämlighet. I hallen finns det bra förvaringsmöjligheter i form av garderober (2017) med överskåp. Här bor ni i populära Brf Solterrassen på en lugn återvändsgata och med direkt närhet till Vällingby City.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.