Råcksta Gårdsväg 28

Råcksta Gårdsväg 28

Slutpris

3 260 000 kr


Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Råcksta Gårdsväg 28


Slutpris
3 260 000 kr

Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Välplanerad trea i nyskick med inglasad balkong högt upp i huset!

Nu saluförs en mycket ljus och välplanerad trea i nyskick med inglasad balkong som har milsvid utsikt. Social planlösning som erbjuder generösa ytor för att umgås i större sällskap. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i två väderstreck. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Bostaden är försedd med genomgående hög standard på materialval och interiör, vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, två mysiga och insynsskyddade sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns det gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i lägenheten.

Brf Tännforsen är en stabil förening med sjunkande lån och positiva årsresultat. Nere i byggnadens markplan finns även gymmet STC som tillför till den goda ekonomin. Till lägenheten hör även ett förråd till och cykel- & barnvagsrum finns även.

När du vill ta dig in till stan så tar du tunnelbanan som är ca 3 minuters gångavstånd från lägenheten. På ca 25 minuter är du framme vid T-centralen, vilket gör att du har hela Stockholm inom räckhåll. På andra sidan tunnelbanan finns också Grimstas naturområden, ett fantastiskt naturreservat med gott om promenadsträckor/motionsspår genom skog och ned till badplatser, så som Kanaanbadet.

Välkommen hem!

Kontakta mäklaren Patrik Lidholm för visning


Boarea
75 kvm
Avgift
4 496 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Råcksta Gårdsväg såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Råcksta Gårdsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.