Sämjevägen 29 / Nälsta / Vällingby / Stockholm

Tvåplans gavelradhus om totalt 124 kvm.

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
121/3 kvm
Driftkostnad
37 400 kr/år
Tomtarea
198 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sämjevägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Sämjevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nälsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tvåplans gavelradhus om totalt 124 kvm (121+3 kvm). Lummig tomt till stora delar insynsskyddad. 3 sovrum på övre plan, badrum samt vardagsrum. Entréplan finner du kök, allrum och wc. Ett sovrum samt möjlighet till ett till sovrum som idag används som förråd. FTX ventilation. Vindsutrymme för bra förvaring. Garageplats i länga finns samt plats för parkering framför garaget. Friköpt tomt. Populärt barnvänligt område. Besiktningsprotokoll finns. Säljarna kommer teckna en försäkring mot dolda fel. Närhet till Nälstabadet med simbassänger både för barn och vuxna, gym finns också. Nälstaskolan och Vinstaskolan årskurs 1-6 finns i området. Flera förskolor finns i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nälsta

Nälsta i Vällingby/Spånga är ett populärt bostadsområde perfekt för barnfamiljer som ligger mitt emellan Spånga C och Vällingby C. Utbudet av bostäder består mestadels av radhus och villor, en mindre del hyres- och bostadsrättslägenheter finns också i området.

Nöje och shopping

Närhet till Spånga Centrum samt Vällingby Centrum med all dess tänkbara service, butiker, restauranger, caféer och en biograf.

Fritid

Promenadavstånd till Nälstabadet med simbassänger både för barn och vuxna med gym. Här finns även ett utegym och Nälsta parkour-park. Flera fotbollsplaner och lekparker finns i närområdet. Nära till naturreservat med motionsspår och vackra promenadstråk längs Mälaren, småbåtshamnar, badplatser, minigolf och fiske.

Kommunikation

Nälsta nås med buss. Tar dig till knutpunkterna Spånga station med bussar och pendeltåg och Vällingby med flertalet busslinjer och tunnelbanans gröna linje.

Familjeliv

Flera förskolor finns i området. Nälstaskolan och Vinstaskolan årskurs F-6 finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.