Skattegårdsvägen 240

Skattegårdsvägen 240

Slutpris

4 000 000 kr


Vällingby-Vinsta— Vällingby— Stockholm

Skattegårdsvägen 240


Slutpris
4 000 000 kr

Vällingby-Vinsta— Vällingby— Stockholm

Radhus i barnvänligt område med insynsskyddad tomt!

Välkommen till detta nyrenoverade radhus med friköpt tomt om 105kvm boyta beläget i barnvänligt område. Här har du fyra rum varav tre rymliga sovrum, ett riktigt stort vardagsrum, helkaklat badrum, kaklad gästtoalett och ett stort stilrent kök som har alla bekvämligheter som man kan önska sig . Från vardagsrum går du ut till den trädäckade altanen som ligger helt insynsskyddad med en grönskande tomt. Bostaden har en luftig och ljus känsla tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Bostaden kännetecknas av vackra materialval i trä samt fokus på ljussättning. Bostaden kännetecknas av vackra materialval i trä samt fokus på ljussättning.

Barnvänligt område med promenadavstånd till Ica nära från radhuset. Vinsta har en handelsplats med Stora Coop och välsorterad Willys mm. Ytterligare butiker att handla i finns i Åkermyntans centrum, Hässelby Gårds centrum eller i trevliga Vällingby som ligger på bekvämt cykelavstånd.
På promenadavstånd väntar härliga friluftsområden och motionsspår i Grimsta naturreservat, omtyckta och fina badplatser, båthamnar och golfbanor. Hela området har gott om cykelbanor. Björnbodaskolan ligger endast 500 meter bort, en promenad på ca 5 minuter och närmsta förskola finns 1 minut bort.

En bostad att älska att bo i!
Välkommen på visning!


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
42 300 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-31

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Skattegårdsvägen såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, assisterande mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.