Skattegårdsvägen 240 / Vällingby-Vinsta / Vällingby / Stockholm

Radhus i barnvänligt område med insynsskyddad tomt!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
42 300 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skattegårdsvägen såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby-Vinsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta nyrenoverade radhus med friköpt tomt om 105kvm boyta beläget i barnvänligt område. Här har du fyra rum varav tre rymliga sovrum, ett riktigt stort vardagsrum, helkaklat badrum, kaklad gästtoalett och ett stort stilrent kök som har alla bekvämligheter som man kan önska sig . Från vardagsrum går du ut till den trädäckade altanen som ligger helt insynsskyddad med en grönskande tomt. Bostaden har en luftig och ljus känsla tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Bostaden kännetecknas av vackra materialval i trä samt fokus på ljussättning. Bostaden kännetecknas av vackra materialval i trä samt fokus på ljussättning.

Barnvänligt område med promenadavstånd till Ica nära från radhuset. Vinsta har en handelsplats med Stora Coop och välsorterad Willys mm. Ytterligare butiker att handla i finns i Åkermyntans centrum, Hässelby Gårds centrum eller i trevliga Vällingby som ligger på bekvämt cykelavstånd.
På promenadavstånd väntar härliga friluftsområden och motionsspår i Grimsta naturreservat, omtyckta och fina badplatser, båthamnar och golfbanor. Hela området har gott om cykelbanor. Björnbodaskolan ligger endast 500 meter bort, en promenad på ca 5 minuter och närmsta förskola finns 1 minut bort.

En bostad att älska att bo i!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.