Skattegårdsvägen 232

Skattegårdsvägen 232

Slutpris

3 700 000 kr


Vinsta— Vällingby— Stockholm

Skattegårdsvägen 232


Slutpris
3 700 000 kr

Vinsta— Vällingby— Stockholm

Radhus i barnvänligt område i Vinsta!

Varmt välkommen till Skattegårdsvägen 232! Detta trevliga tvåplansradhus om 105 kvm med friköpt tomt ligger i det barnvänliga området Vinsta. Här har ni chansen att sätta er egna prägel på ert nya boende!

Bostaden består av fyra rum varav tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, ett större badrum, gäst-WC, klädkammare, förråd och ett stort ljust kök. Från vardagsrummet når du ut till bostadens uteplats. Den trädäckade altanen ligger i sydostläge vilket innebär att du har sol från morgon till förmiddag - perfekt ställe att njuta av morgonkaffet på. Tomten är totalt 134 kvm med häckar som minimerar insynen. 3-glasfönster från år 2003. Takrenovering år 2017. Eget förråd på ca. 10 kvm anslutning till huset.

Skattegårdsvägen är beläget i Vinsta som är ett barnvänligt område med promenadavstånd till Coop och Ica. Vinsta har en handelsplats med Stora Coop och välsorterad Willys mm. Nära till Åkermyntans centrum, Hässelby Gårds centrum och bekvämt cykelavstånd till Vällingby centrum och all dess shopping. På promenadavstånd väntar härliga friluftsområden och motionsspår i Grimsta naturreservat, omtyckta och fina badplatser, båthamnar och golfbanor. Hela området har gott om cykelbanor. Björnbodaskolan ligger 250 meter bort och förskolan Renfanan 106 meter bort. Garage i länga ingår i samfälligheten. Besöksparkering för gäster.

Varmt välkomna att höra av er till mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073 231 38 04


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
27 643 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-01-29

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Skattegårdsvägen såldes av oss 2021-01-29. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.