Skattegårdsvägen 61

Skattegårdsvägen 61

Slutpris

3 300 000 kr


Vällingby-Centrum— Vällingby— Stockholm

Skattegårdsvägen 61


Slutpris
3 300 000 kr

Vällingby-Centrum— Vällingby— Stockholm

Underbar seniorlägenhet för 55+!

Varmt välkommen till denna rymliga seniorlägenhet om ca 89 kvm fördelat på 4 rum! Här är det bara att flytta in! Lugnt boende för dig som är över 55 år belägen i fastighet med rymlig hiss. Ljus och luftig lägenhet med fönster i fyra väderstreck och balkong i härlig söderläge mot innergård. Välplanerad lägenhet med rymliga rum fördelade på hall med klädkammare intill, stort vardagsrum med goda möbleringsalternativ och utgång till den mysiga balkongen mot innergård. Här finns två rofyllda sovrum med plats för säng och garderob samt ett ordentligt kök med bra förvaring. Intill köket finns en trevlig matsal med plats för stora middagar samt ett rymligt badrum finns. Sedan man flyttade in så har man lagt in nya parkettgolv i hela lägenheten, moderniserat köket, tapetserat väggar och målat om ytskick.

Föreningen är stabil och har sedan byggåret aldrig ändrat sina avgifter. Här finns lediga p-platser och föreningen har övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, mindre gym samt god gemenskap och mycket umgänge grannar emellan för de som önskar.

På Skattegårdsvägen bor man på bekvämt promenadavstånd till Vällingby centrum. Även lokalbussen Vällingby-Flexen finns nära tillhanda. Den påkostade utomhusmiljön är en flitigt utnyttjad av föreningens medlemmar, bla Terrassen där man gärna samlas för en gemensam fikastund eller någon av de festligheter som anordnas sommartid.

Som medlem i föreningen antas den som fyllt 55 år, om sambor/makar förvärvar lägenheten räcker det med att en fyllt 55 år.
Närhet till Vällingby Centrum med gångavstånd alternativt tar man bussen som går utanför. I Vällingby C finns stort utbud av matbutiker, butiker, resturang, vårdcentral, T-bana samt flertalet bussar. Fin natur i området.

Kontakta mäklaren för visning


Boarea
89.4 kvm
Avgift
5 641 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-30

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Skattegårdsvägen såldes av oss 2023-10-30. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.