Torplyckegränd 40

Torplyckegränd 40

Slutpris

3 650 000 kr


Vinsta-Vällingby— Vällingby— Stockholm

Torplyckegränd 40


Slutpris
3 650 000 kr

Vinsta-Vällingby— Vällingby— Stockholm

Parhus i barnvänliga Vinsta med renoveringsbehov!

Varmt välkommen till detta parhus i barnvänligt område i Vinsta. Belägen på en lugn gata med en friköpt tomt. På husets entréplan finns kök med matplats, wc, ett stort rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönster mot framsidan. Från köket når du den lugna mysiga baksidan med grönskande tomt. Du finner även fyra sovrum och ett badrum på övervåningen. Utanför huset finns en liten lekpark med rutschkana och klätterställning. Till fastigheten har du en garageplats. Endast en ägare som bott i huset från att det byggdes. Nu har du verkligen möjligheten att sätta din egen prägel på denna pärla och få göra den till just ditt drömboende.

Omtyckt och barnvänligt område i Vällingby, Vinsta.
Nära till stormarknad (Coop Forum), affär (Björnbodahallen) och nära till Vällingby City . Det finns busshållplats vid infarten till området (119, 116), samt cirka 10 min promenadavstånd till Johannelunds tunnelbanestation. Inom området finns flera lekplatser samt nära till grönområden och parklekar. Här trivs man.
Bra läge mellan Vällingby och Spånga med goda kommunikationer. Med buss till antingen Vällingby eller Spånga når man Stockholm C med gröna linjen från Vällingby på ca 27 min och via pendeltåget från Spånga C på endast 12 min.
På promenadavstånd väntar härliga friluftsområden och motionsspår i Grimsta naturreservat, omtyckta och fina badplatser, båthamnar och golfbanor. Närområdet är väletablerat med bra skolor, förskolor och service. Handlar gör du i Åkermyntans centrum, Hässelby Gårds centrum eller i trevliga Vällingby som ligger på bekvämt cykelavstånd.

Kontakta mäklaren för Visning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
43 764 kr/år
Tomtarea
221 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-13

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna parhus på Torplyckegränd såldes av oss 2023-12-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Torplyckegränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.