Vittangigatan 35 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Ljus och rymlig 4:a med balkong mot grönområde.

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 976 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vittangigatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vittangigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och rymlig 4:a med balkong i sydväst mot lummigt grönområde. Kök med matplats, 3 bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och duschkabin, separat wc. Stambytt fastighet. Föreningen har flera hyresrätter som kommer att ge ett bra ekonomiskt tillskott den dagen de säljs. Mycket centralt med gångavstånd till allt. Över 14 000:- i reparationsfonden som köparen kan använda till renovering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.