Behållare Behållare

Vårby, Huddinge

Referensnummer
442 318
Boarea
108 kvm
Rum
5 rum

Med utsikt mot Vårbyfjärden finns nu detta underbara bostadsrättsparhus till salu!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Med utsikt mot Vårbyfjärden finns nu detta underbara bostadsrättsparhus till salu!

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Vårby

Vårby i Huddinge kommun är belägen invid Mälarens östra strand och gränsar till Stockholms stad, Ekerö och Botkyrka kommun. Vårbyfjärden och Albysjön utgör gräns i väster. Här finns T-bana som smidigt tar en till Stockholm C.

Fördelar med området

Restauranger Tunnelbana Barnvänligt Bussar Badstrand Tryggt Motionsspår Parker/Grönområden Caféer Lugnt Butiksgata/köpcentrum

Affärer och service

Vårby Gårds centrum ligger vid T-bane stationen. Gångavstånd till både Skärholmen C och Kungens Kurva som erbjuder alla butiker och service som man kan behöva.

Sport och fritid

I Vårby finns bland annat bibliotek med Information Huddinge, som ger vägledning och information till invånare och besökare. Där finns också sim- och sporthall, vårdcentral, dagcentral för pensionärer och Internationella Barnkonstmuseet. Sim- och sporthall finns på gång och cykelavstånd. I Fittja finns Europas största nöjescenter och Sveriges största lekland.

Nedanför kolonilotterna i Vårby gård, vid Mälarens strand, ligger Vårby brygga. Den invigdes i maj 2002 som ett delprojekt inom storstadssatsningen i Vårby gård och har nu blivit en succé.

Kommunikation

T-bana via Stockholms central till Ropsten eller Norsborg. I området finns flera busslinjer, bl.a. till Flemingsberg och Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva.

Skola och barnomsorg

I området finns flera skolor och förskolor, bl.a. 4 st. kommunala förskolor samt 3 grundskolor. Skolor: Grindstuskolan med åk F-6, Vårbackaskolan på Vårbacka vägen för åk F-6 och Vårbyskolan på Vårby Allé för åk 6-9,

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren