Vårby / Huddinge

Referensnummer
442 318
Boarea
108 kvm
Rum
5 rum
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Vårby

Vårby i Huddinge kommun är belägen invid Mälarens östra strand och gränsar till Stockholms stad, Ekerö och Botkyrka kommun. Vårbyfjärden och Albysjön utgör gräns i väster. Här finns T-bana som smidigt tar en till Stockholm C.

Affärer och service

Vårby Gårds centrum ligger vid T-bane stationen. Gångavstånd till både Skärholmen C och Kungens Kurva som erbjuder alla butiker och service som man kan behöva.

Sport och fritid

I Vårby finns bland annat bibliotek med Information Huddinge, som ger vägledning och information till invånare och besökare. Där finns också sim- och sporthall, vårdcentral, dagcentral för pensionärer och Internationella Barnkonstmuseet. Sim- och sporthall finns på gång och cykelavstånd. I Fittja finns Europas största nöjescenter och Sveriges största lekland. Nedanför kolonilotterna i Vårby gård, vid Mälarens strand, ligger Vårby brygga. Den invigdes i maj 2002 som ett delprojekt inom storstadssatsningen i Vårby gård och har nu blivit en succé.

Kommunikation

T-bana via Stockholms central till Ropsten eller Norsborg. I området finns flera busslinjer, bl.a. till Flemingsberg och Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva.

Skola och barnomsorg

I området finns flera skolor och förskolor, bl.a. 4 st. kommunala förskolor samt 3 grundskolor. Skolor: Grindstuskolan med åk F-6, Vårbackaskolan på Vårbacka vägen för åk F-6 och Vårbyskolan på Vårby Allé för åk 6-9,

Fördelar

#Restauranger
#Tunnelbana
#Barnvänligt
#Bussar
#Badstrand
#Tryggt
#Motionsspår
#Parker/Grönområden
#Caféer
#Lugnt
#Butiksgata/köpcentrum

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn