Hässelmarabacken 6

Hässelmarabacken 6

Slutpris

2 950 000 kr


Hässelmara— Värmdö

Hässelmarabacken 6


Slutpris
2 950 000 kr

Hässelmara— Värmdö

Nära havet med möjlighet att bygga stort hus

Välkommen till denna grönskande oas med möjlighet att bygga stort hus. Här bor du med gångavstånd till havet med badstrand och båthamn, nära till bussen och med stor, gönskande och solig tomt. Huset består idag av ett mindre ursprungshus som fått en arkitektritad tillbyggnad på 80-talet. I tillbyggnadsdelen har ljuset tagits tillvara med fönster i olika form och placering samt öppet till upp till nock. Tillbyggnaden består av hall, vardagsrum, sovloft och badrum. I ursprungsdelen finns kök och sovrum. Två härliga altaner med möjlighet till att sitta både i solen och i skuggan under hela dagen. Det finns även ett garage med smörjgrop. Byggnadsplanen tillåter möjlighet till stort hus för den som går i byggtankar, se mer på länk till byggplan.
Nära till busshållplats med goda kommunikationer till Slussen. Kort promenad till områdets egna badstrand och småbåtshamnen. Med båt når du Bullandö Marina, som ligger tvärs över fjärden, och det är även nära till Stömma kanal.

OBS! Det går INTE att gå in på tomten på egen hand.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
12 099 kr/år
Tomtarea
2 075 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-01-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.