Villavägen 12

Villavägen 12

Slutpris

4 050 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Villavägen 12


Slutpris
4 050 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Underbart radhus i populärt område!

300 meter från Västerhaninge centrum och pendeltågsstation samt med ett av områdets bäst uppskattade lägen finns nu detta genomgående fräscha radhus till försäljning. Radhuset är lugnt beläget med trevliga uteplatser med insynsskyddat läge med härliga altaner. Radhuset möjliggör upp till 4 st rymliga sovrum och generösa umgängesytor erbjuds där den öppna, sociala planlösning mellan vardagsrum och kök skapar ytor där hela familjen med vänner kan samlas och umgås. På ovanvåningen hittar du det magiska badrummet som ger en direkt spakänsla. Bekvämt garage finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

Inom 5 minuter nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker och mycket mer. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Oavsett om du väljer att ta bilen eller pendeltåget nås Stockholm City inom 30 minuter. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskotur vintertid.

Kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!


Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
45 160 kr/år
Tomtarea
191 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-23

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på villavägen såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på villavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.