Ringvägen 66

Ringvägen 66

Slutpris

1 550 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 66


Slutpris
1 550 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Varmt välkommen till denna rymliga tvåa med härlig balkong i insynsskyddat och soligt läge!

På våning 1 av 3 finner ni denna härliga tvårummare i populär A+* förening med närhet till kommunikationer, Västerhaninge C, matbutik och gröna strövområden! Med genomtänkt planlösning, goda förvaringsmöjligheter och generöst tilltagna rum är detta en perfekt bostad som passar såväl singelhushållet som den lilla familjen!

Hallen som ger plats för både avhängning och förvaring i form av platsbyggda garderober välkomnar er in till bostaden. Till vänster finner ni sovrummet i ljusa toner med plats för en större dubbelsäng, nattduksbord samt platsbyggda garderober. Via sovrummet når ni den soliga balkongen där man gärna njuter från vår till sommar!

Vidare in når ni köket som är utrustat med både diskmaskin, kyl&frys, spis, ugn, fläkt och goda arbetsytor. Här ges även plats för matbord med 4-6 stolar samt gott om skåpsförvaring.

Vardagsrummet bjuder på fantastiskt ljus tack vare den genomgående planlösningen och stora fönsterpartierna. Här finns gott om utrymme att inreda precis efter egen smak.

Badrummet är fräscht och utrustat med tvättmaskin, dusch, kommod i vitt samt spegelskåp.

*Betyg från AllaBrf.se.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 780 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.