Åbylundsvägen 25 / Västerhaninge / Haninge

Sällan till salu! Fräsch 1:a med radhuskänsla och härlig uteplats!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
3 001 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åbylundsvägen såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åbylundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åbylundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På natursköna Åbylundsvägen finns nu äntligen denna optimalt planerade 1:a med ett oslagbart, naturskönt gavelläge och en välplanerad planlösning. Lägenheten har ett trevligt vardagsrum med fönster och altandörr till fantastisk trädäckad uteplats i söderläge med utespa samt plats för utemöbler, rymlig hall med gott om utrymme för förvaring, möjligheter till mysig sovalkov samt en väldigt praktisk klädkammare, trevligt badrum och ett härligt kök där du får plats med stora middagsbjudningar. Gavelläget erbjuder trädäckade altaner med plats för större möbelgrupper och gräsmattor med plats för lek och vackra planteringar.

Här kan man trivas och bo!

Varmt välkommen till Åbylundsvägen 25!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.