Åbylundsvägen 14 / Åbylund / Västerhaninge / Haninge

3:a med öppen planlösning och stor balkong!

Slutpris
1 645 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
5 492 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åbylundsvägen såldes av oss 2019-07-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åbylundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna charmiga och välplanerade lägenhet som ligger med ett guldläge i anslutning till skog och grönområde. Lägenheten är en 3:a på 75 kvm som präglas av en attraktiv och öppen planlösning med en underbar balkong i ostört läge mot skogsparti. Lägenheterna är byggda 2008 och är genomgående fräscha med ljusa väggar samt ekparkettgolv. Köket anknyter till vardagsrummet i en öppen planlösning vilket ger lägenheten en härlig rymd och atmosfär. Stort kök med komplett maskinell utrustning samt gott om arbetsytor och förvaring. Två mysiga sovrum varav det i det ena finns en stor och praktisk klädkammare. Från hallen tar du dig till ett stort och bekvämt badrum där det bland annat finns både tvättmaskin och torktumlare.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.