Åkervägen 13 / Västerhaninge / Haninge

Modern gavellägenhet om 64 kvadratmeter i Brf Linden!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åkervägen såldes av oss 2019-03-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en optimalt planerad, modern och ljus lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass med fönster i tre väderstreck och möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Bostaden präglas av ett genomgående högt skick med optimal planlösning, renoverat kök, stambytt badrum samt en härlig balkong och vackert ljusinsläpp.

Linden är en mycket populär bostadsrättsförening i Ribby där bostäderna sällan är till salu. Här bor du på Åkervägen med såväl grönskande natur som mataffär och kommunikationer bredvid bostaden. Och med ett bekvämt promenadavstånd till Västerhaninge centrum. Här finns även matbutiker, restauranger och kommunikationer vilket gör livet enklare för hela familjen. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration