Åkervägen 33 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Ljus 4:a med balkong i populära Ribby!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
6 513 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åkervägen såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a som ligger i idylliskt område med vacker natur utanför porten! Här finner man ett bekvämt boende med stambytt badrum, balkong med utsikt mot lugn allmänning, och ett generöst vardagsrum. Lägenheten har ett genomgående generöst ljusinsläpp och köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Tre stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

I samma port finns även tillhörande tvättstuga, förråd och genom föreningen ingår gratis parkeringstillstånd.
Man kan smidigt ta sig till Årsta Havsbads vackra omgivningar och bad samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till stan.

Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har även kolonilotter utanför fastigheten som boende kan hyra. Ribby är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration